Vissza a Főoldalra

Neked is eleged van a tervezett elavulásból?


Ha te is unod, hogy a legtöbb műszaki cikket úgy tervezik, hogy a kukába kelljen dobni fél-1 év után akkor jó helyen jársz!

Sok évvel ezelőtt elegem lett a "Kínai" trükkökből ami miatt ezeket a szuper gépeket pár hónap alatt kukába kellett dobni, mert úgy volt megírva a rendszerük. Így elhatároztam, hogy egy teljesen tiszta + gyors rendszert + egyedi főképernyőt készítek a tv okosítókhoz. A tiszta rendszer miatt sokkal jobb a gép teljesítménye, így tovább lesz használható, nem kap Kínából(és máshonnan sem) semmilyen sunyi rendszer frissítést ami hibát okozna. Így a felhasználó is boldog és nem keletkezik rengeteg elektronikai hulladék! Másik fontos szempont a készülék alacsony fogyasztása, mely mindössze 5 watt ami havi 120Ft, ellentétben egy Játék konzollal vagy PC-vel, amiken ha filmezünk akkor is fogyaszt akár 100-250Wattot!

Azért foglalkozok vele annyit, mert szeretem! Időt és energiát nem sajnálva foglalkozom vele, akár éjjel, akár hétvégén, több mint 16 éves fejlesztői tapasztalattal a hátam mögött. Addig csinálom, amíg emberileg értelmét látom.(korrekt, rendes emberek előnyben)

Egy-egy újítást sokszor akár több hónapos vagy több éves munka és tesztelés előz meg!

Mások NEM FEJLESZTENEK csak telepítgetnek rá ezt-azt. Mivel egy adott gép típusnak a szoftverének az elkészítése és fejlesztése KB 1000-2000 Munkaóra(több év), így senki sem fárad vele, hogy időt fordítson ennek a megtanulásához, melyekhez évek kellenek. (KOTLIN, DEX, ODEX, DEODEX, JAVA, IMG és APK, KERNEL visszafejtés, JTAG programozás..stb)

AZ EREDETI !

Többen próbálnak másolni, olyanok akik nem is Android fejlesztők, csak telepítgetnek ezt-azt és szó szerint lemásolják a hirdetésem szövegét, de az csak ócska másolat lesz, mert a rendszerhez nem nyúlnak, sőt mindenféle vírusos Appokat tesznek rá. Az eredeti gépeimen a Beállítások / Eszközbeállítások / Névjegy menüpont alján mindig szerepel a tvboxok.hu név. PL: tvboxok.hu_X96Max_Plus _20240401(A hamis gépeken gagyi kínai rendszer fut és gyengébb a hardvere!)